Pasiune in creearea noilor locuri.
">
Noi construim noua lume.
">
Cele mai bune solutii de arhitectura.

Beton amprentat Dolj


Despre noi
O intrebare importanta pentru toata lumea care are in plan un proiect de o asemenea anvergura! Beton Amprentat Dolj este o societate cu personal calificat, specializat in strainate! Inca de acum 9 ani echipa noastra a acumulat o experienta necesara pentru a oferi clientului o satisfactie 100%.
Unde in strainatate? In Spania si anume Alcala de Henares, Provincia MADRID. Am efectuat numeroase lucrari in parcuri si amenajari rezidentiale,unde am schimbat imaginea publica in bine, datorita pavajelor noastre ce imbraca un aspect si o culoare aparte! Ideal pentru ca mediul inconjurator sa prinda viata in mii de feluri, dand o valoare deosebita urmatoarelor centre de interes si nu numai.

Betonul amprentat poate fi gasit sub mai multe denumiri: pavaj decorat sau decorativ, pavaj amprentat, pavaj imprimat, beton imprimat, beton decorat sau decorativ, beton ornamental, beton stampat, pavaj stampat, beton stampilat. etc.
Betonul amprentat reprezintă o soluție alternativă pentru pavelele clasice. Acest sistem reprezintă o bună soluție pentru pavarea aleilor, trotuarelor, drumurilor de acces, parcărilor etc., având o durată de viață foarte lungă. Se pot amenaja, amprenta și colora spații largi precum piețe, parcări, parcuri, zone de recreație, grădini publice, stații de benzină, drumuri de acces, străzi pietonale, acces spre subterane, cât și alei, trotuare, terase, piscine, garaje, curți etc.

PAVAJ CLASIC SAU PAVAJ DIN BETON AMPRENTAT?

Diferentele intre pavajul clasic si betonul amprentat vin in primul rand din modul de aplicare: pavajul este aplicat dala cu dala, in timp ce aspectul de pavaj al betonului amprentat este dat de utilizarea matritelor si a culorilor Pavajul din beton amprentat are urmatoarele avantaje si dezavantaje : se aplica rapid, nu apar spatii intre dale (nu aveti probleme cu buruienile sau cu infiltrarea apei), textura si culoarea pot fi personalizate, in cazul in care se doreste spargerea pavajului betonul spart nu mai poate fi refolosit. Pavajul simplu are urmatoarele dezavantaje si avantaje: fiecare dala poate fi remontata (acesta e singurul avantaj al pavajului clasic in fata betonului amprentat), apar spatii intre dale, setul de culori si texturi este limitat, durata de aplicare este mai lunga fata de aplicarea betonului amprentat.

Ne gasiti si pe Facebook

Lucrari Beton Amprentat


Beton amprentat de cea mai buna calitate in judetul Dolj dar si in Romania.

Tarife beton amprentat


Pret m2 (metru patrat) beton amprentat Preturile difera in functie de suprafata si de zona pe care doriti sa o amenajati.
Pentru a putea sa va dam o estimare a pretului completati formularul de contact de mai jos si daca se poate va rugam sa ne trimiteti o poza cu suprafata dorita pe Whatsapp la unul din numerele de telefon afisate la inceputul paginii.

Contact


Ne gasiti pe Facebook sau puteti sa ne lasati un mesaj in formularul de mai jos.